fotos hotel
Blijf op de hoogte en volg suzan
07 November 2005 | Nederland, Tilburg
ondanks dat het nog iets minder als een maandje duurt wilde ik toch alvast even een berichtje plaatsen. Sowieso om even te kijke hoe alles werkt.
Hieronder vindt je een paar links die je naar sites brengen waarop je kunt bekijken van het hotel waar ik ga werken, zoals je kunt zien ziet het er dus niet al te verkeerd uit.
Nou voor de mensen die het nog niet wisten, ik vertrek dus 3 december en kom 26 april weer terug.
Nou hier was dus mijn eerste verslagje voor mijn vertrek naar het buitenland. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en zal proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van mijn avonturen!!!!
Dikke kus suus
29 November 2005 - 12:02
Ramona:
Even testen of het antwoorden ook werkt :)
Ik zal je, zoals beloofd, op de hoogte houden van alles wat wij mee gaan maken in de komende 5 maanden dat jij weg bent. Geloof me, dat wordt me een verhaal ;) Ik zal die 'verslagen' wel op Geep zetten ;)
Nogmaals, ik ga je heel erg missen.
Dikke kus Moeders