sorry - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suzan engelen - WaarBenJij.nu sorry - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suzan engelen - WaarBenJij.nu

sorry

Blijf op de hoogte en volg suzan

19 Januari 2006 | Spanje, Madrid

heeey lieverds,

hoe is het nu allemaal in nederland??? Zijn jullie langzamerhand al een beetje gewend aan de koude tempraturen daar of nog steeds niet haha. Hier is het weer nog steeds wel ok, het is nu kwart over 10 savonds en het is nog steeds een graad of 13, 14 dus....

Sorry dat ik zo lang niets van me heb laten horen maar zoals jullie weten zijn mijn ouders hier geweest en heb ik dus maar heel weinig tot geen tijd gehad om op internet te gaan. vandaar....
Het was wel gezellig dat mijn ouders hier waren. Ben naar het vulkaanpark van lanzarote geweest met ze en heb heel veel fotos gemaakt dus als ik terug kom dan kunnen we ze op ons gemakje bekijken. Ben ook met ze naar puerto del carmen geweest om een beetje te shoppen en de haven even te bekijken en we zijn een dagje naar het strand geweest maar dat was een beetje koud omdat het heel hard waaide :(... Verder heb ik gewoon moeten werken toen ze hier waren dus ik heb ook fotos nou van de shows die ik die week gedaan heb. Ze zijn denk ik wel leuk geworden.
En nu zijn mijn ouders al bijna een week weer thuis en is alles weer terug bij het oude. Vandaag ben ik met tomy lekker in puerto del carmen gaan shoppen en ik ben goed geslaagd oor weinig geld dus das mooi haha :)

Verder gaat het werk gewoon zijn gangetje. Het is elke week een beetje hetzelfde. Nu ik de shows ook mee doe is het wel wat beter geworden. Dan gaat e tijd ook wat sneller als wanneer je de techniek alleen maar hoeft te doen. En deze week is Jana op vakantie dus nu heb ik al haar taken en delen van de shows overgenomen wat al voor veel komische momenten tijdens de shows heeft gezorgd. Het enige wat wat minder is, is dat ik ook de miniclub nu moet doen... maar de kinderen zijn niet zo lastig dus dan is het niet zo heel erg.

Dalijk toch maar weer even wat gaan drinken met Tomy, zoals elke dag eigenlijk nog steeds.

Maar maak je nog steeds maar geen zorgen over mij, ik zit nog steeds goed hier :). Ik sms alleen niet meer zo veel want er aat toch iets meer geld in zitten dan ik dacht dus.... maar laat vooral een bericht achter voor mij!!!!!!!!

Laf joe, miss joe,
dikke kus

• 20 Januari 2006 - 03:26

Kimberley:

He meis,
    Leuk dat je t naar je zin hebt daar.
    Mis je wel hoor!
    Met me vriendje gaat t super uit Zwitserland.
    Weet niet zeker meer of ik je daar over had verteld.
    Ben er vorige week geweest in Swiss was echt super.We zijn naar de bergen geweest was super tof. Ben echt gelukkig.:)
    Meis sorry dat k lang niks van me heb laten horen maar lees me emails bijna nooit.
    Ga t nu goed bijhouden.

meisje spreek je snel.

lafjoe

Xxx

• 20 Januari 2006 - 10:21

Denise:

Hee Lieverd, gelukkig heb je het nog steeds goed :D Hier gaat het ook goed.. Gisteren een beetje een saaie verjaardag moest gewoon werken enz :( Maar ja komt allemaal goed van het weekeind en hoe is het in de (L)? Al iemand leuks ontmoet?

Kusjes :D

• 20 Januari 2006 - 10:32

Ilona:

he Suzanne,

ben blij dat je het goed naar je zin heb.. gaat de tijd idd wat sneller.
    Groeten trouwens ook van Wally!
    ben nu het nu ff rusrtig aan, aan het doen want ben vorige week geopereerd!
    niets ernstigs maar dat is datgene waar ik je over verteld had toen.... op hardbass

veelplezier daar nog en spreek je snel!

kuss
    Ilona

• 23 Januari 2006 - 12:23

Tonnie:

Hee Suus,

Leuk om te lezen zo al je verhaaltjes! Dat je t ook beter naar je zin hebt! Lekker da weertje hoor, hier vriest t, nu zelfs overdag Brr..
    Ben je al bijna op de helft van je stage of nog niet? nou ik bijna en kan niet wachten totdat ik klaar ben haha!
    Nou nog heel veel plezier!

XxX Tonnie