heeeey heeey
Blijf op de hoogte en volg suzan
30 Maart 2006 | Spanje, Madrid
na weer een lekker dagje vrij te zijn geweest zal ik nog even een kort berichtje achter laten!!!! Vandaag lekker wezen shoppen en nog 2 uurtjes op het strand gelegen en ik ben al weer verbrand :(
Maar het antwoord op de grote vraag..... wanneer kom ik terug??? nou om precies te zijn, op 26 april om kwart over 7 savonds land ik op schiphol ( hoop ik dan he, als ik geen vertragingen en wijzigingen heb)
Verder gaat hier alles zijn gangetje, alles blijft een beetje hetzelfde!!!! We hebben toch een nieuw meisje, nou die is dus echt SAAI!!!!! en ze kan ook niet zo goed praten heb ik het idee maar ja, ze blijft nog maar 2 weken en dan is ze al weer weg dus daar kunnen we nog wel mee leven.
Verder heb ik tomy nog gesproken en met hem ging alles heel goed, hij had zelfs een vriendje maar daar heeft ie al weer afscheid van moeten nemen omdat ie nu weer in mallorca zit dus.... Ben benieuwd!!!
En dat was het wel weer zo´n beetje!!!!
spreek jullie volgende week weer!!!!!
dikke kus luf joe suus
31 Maart 2006 - 14:22
Knaller:
Nou Suus, hier wordt gewoon keihard gewerkt hoor. van dinsdag t/m vrijdag, en dat valt niet mee na een weekend waarin we een klein verjaardagsfeestje hebben gehad.
Kom maar eens snel terug lieverd, je bent nu wel lang genoeg weggeweest hoor ;) -
13 April 2006 - 07:53
Tiesje:
Hey kleine!
alles gaat daar dus nog steeds just fine! das mooi ik had ff tijd want ben de les uit gezet dus. maar goed nog een kleine 2 weekjes dus en dan bende weer zienbaar. ik ga vanaaf naar den Haag stappen want hier hebben we morgen vrij. goede vrijdag vandaar. maar tot snel en mzzl kus tieske!