nog 2 weekjes te gaan
Blijf op de hoogte en volg suzan
13 April 2006 | Spanje, Madrid
hier ben ik weer een keertje. Was vorige week vergeten iets te schrijven maar ja, het leven gaat hier ook maar gewoon door en veel bijzonders gebeurt hier niet dus....
Met het werk gaat het allemaal wel, clevert is weer in een beter humeur tegenover mij dus dat is wel beter. Het is alleen een komen en gaan van nieuwe collegas. In die twee weken is steffi alweer vertrokken en hebben we weer twee nieuwe
Lucia is op zoek naar ander werk omdat ze niet langer met clevert wil werken, waar ik op zich wel in kan komen dus ik ben benieuwd of die er nog is als ik weg ga!!!
met het stappen is het een beetje hetzelfde. Deze week is het wat drukker omdat het semana santa is maar ja, wij zijn toch altijd met dezelfde mensen dus....
Het begint nu toch wel een beetje te kriebelen om naar huis te gaan. Ik hoef nog maar 8 dagen te werken en dan kan ik nog een paar dagen zonnen voordat ik naar huis ga!!! maar aan de andere kant wil ik ook hier blijven dus ik weet nog niet hoe lang ik in nederland ga blijven. Heb in ieder geval besloten dat ik in juni nog een weekje op vakantie ga hier naar toe en als het me dan nog steeds goed bevalt blijf ik misschien wel hier!!! sorry pap en mam!!!!
maar voor nu zeg ik toch echt tot over 2 weekjes!!!! 28 april ben ik uiteraard in de zino te vinden dus de mensen die me willen spreken kunnen me het hele weekend daar bezoeken ;)
dikke kus luf joe suus
14 April 2006 - 19:46
Ilona:
stuur me nog maar een berichtje tegen die tijd, ben niet vergeetachtig op zich hoor, en dan kom ik je zeker ff ergens opzoeken...
dikke kus -
15 April 2006 - 18:32
Ramona:
Euhhh Suus! Blokkeer 17 juni wel alvast in jouw agenda. Heb zojuist de kaartjes voor Defqon.1 besteld. :) -
16 April 2006 - 12:44
Marleen:
het is dus weer duidelijk. 29 april ben jij erbij in de 013, mooie feestjes in aankomst hahaha toi toi meid, tot snel! kus -
17 April 2006 - 11:31
Inge:
28 april gaan we zeker vieren dat je terug bent!! Ik bel je dan nog wel want ik moet natuurlijk gewoon naar school de 28e ( 't zal weer eens niet haha)..
Kuss