hola!!!
Blijf op de hoogte en volg suzan
23 Februari 2006 | Spanje, Madrid
Nou, zoals ik het een beetje van sommigen hoor is het in nederland een stuk slechter weer. Ik begin nu te merken dat het weer hier weer langzaamaan beter wordt :) deze week heel de week nog geen regen gehad en op zich ook best wel veel zon!!! Vandaag is het ook echt lekker weer. Heb net 2 uur lekker aan de boulevard gezeten in mijn eentje, beetje van de zon en de zee genieten!!! :D
Deze week is verder best wel rustig verlopen. Weinig op stap geweest maar wel veel bij vrienden thuis gezeten, beetje tv kijken moet er ook op zijn tijd van komen ;) Het is wel allemaal in het spaans want alles wordt hier na gesinchroniseert (?!), net zoals in het duits... maar aan de andere kant is het wel goed om mijn spaans een beetje op te krikken want ik merk nu wel dat ik steeds makkelijker gesprekken in het spaans kan voeren. Ik zeg niet dat de vorm van het werkwoord helemaal goed is maar mensen begrijpen me en dat is het belangrijkste :P
Clevert is vandaag vertrokken op vakantie voor 2 weken, jeuh, dus dat betekent eindelijk wat rust aan mijn hoofd en geen gezeik meer over niets.
heb Julie ook nog gesproken en ze komt misschien al over een week terug in plaats van over 2 jeuh :D:D
met tomy en jana gaat het op dit moment wat minder, ze zijn allebei best wel ziek en waarschijnlijk komt het van het eten in het hotel, dus ik heb besloten om maar even niet meer daar te eten... Heb gehoord dat de kippenziekte weer terug is hier en dat er misshien salmonela in het hotel is dus ik kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen!!!!
Tja, wat kan ik verder nog vertellen.... Alleen dat ik nog eigenlijk niets heb meegekregen van heel het carnavalsgebeuren hier... Maar dat komt nog wel want het is nu in arrecife carnaval (de hoofdstad), volgende week in puerto del carmen en daarna is het bij ons dus.... Maar door alle reclames op tv heb ik er nu al geen zin meer in :(, maar we zullen wel zien of dat het hier beter is als in nederland haha...
Ik weet zo niets meer te vertellen dus voor nu zeg ik tschustschusbyebye, hasta mañana.... nou niet morgen maar in ieder geval tot volgende week.
En iedereen een hele leuke carnaval gewenst!!!!
dikke kus, luf joe, miss joe
24 Februari 2006 - 19:53
Ramona:
Nou Suus, ik vier ook geen carnaval hoor. Nog ff volhouden en dan kan je weer met ons mee. Btw: je hebt mail ;)
xxx Moeders -
02 Maart 2006 - 15:39
Inge:
Hey meiss,
Het weer is hier op het moment inderdaad slechter weer (sneeuw :s )...
Carnaval was bij mij wel leuk, zoals altijd eigenlijk..
Fijn om te horen dat het bij jou allemaal goed gaat en we gaan als je terug bent weer lekker stappe!!
Kuss, Inge