even een snel berichtje
Blijf op de hoogte en volg suzan
02 Februari 2006 | Spanje, Madrid
hoe gaat het allemaal daar???
Hier blijft alles zijn gangetje gaan alleen is tomy nu op vakantie en dat is voor mij een beetje saai!!!!! Maar hij heeft het goed naar zijn zin thuis dus wie ben ik dan om de pret te bederven!!! haha
En julie gaat weg bij annimatie en ze gaat terug naar nederland ;´( ze weet nog niet of het voor definitief is maar ze gaat sowieso 2 weken weg en misschien komt ze terug voor receptiewerk... ik hoop het!!!!
Het werk is nog steeds hetzelfde, elke dag activiteiten en een show haha dus daar valt weinig over te zeggen.
Ben van de week wel ziek geweest dus ben een dagje thuis gebleven maar nu gaat het wel weer, heb medicijnen van de dokter en ben nu alleen nog zwaar verkouden haha
En hoe is het allemaal op het thuisfront... hoe gaat het allemaal met iedereen want ik hoor zo weinig meer. Ook niet over zino of gewoon van vriendinnen :´( voel me een beetje alleen zo haha.
Owh inge en wendy, vindt het heel jammer maar ik heb jullie kaarten helaas niet meer aangehad dus ik denk ook niet meer dat ze komen :(
Laat ff een leuk berichtje achter dat ik de volgende keer weer wat te lezen heb jongens!!!!!!
Dikke kus luf joe suus
02 Februari 2006 - 21:02
Mama:
Dacht dat je een berichtje voor ons had achtergelaten maar ik zie niets. Hoop dat je snel weer van je vrienden hoort. Je hebt in ieder geval heel veel groetjes van Robin want die zie ik elke week. Ik hoop dat de verkoudheid volgende week minder is. Heel veel knuffels,mama -
02 Februari 2006 - 21:36
Wendy:
Hey meis,
Met mij gaat alles goed. Heb 1 feb. mijn taaltoets gehaald met een 9.1 dus er valt een last van me af. Nu rekenen nog, dus dat wordt de komende tijd veel oefenen.
Met roel gaat het wat minder. Ben hem ff beu...
Hoe staat het met jou liefdesleven??? Geen leuke spanjaard opgedaan?? haha
Hoop dat je vriendjes daaro snel terug komen zodat het wat gezelliger wordt voor je..!
Helaas is mijn kaartje niet aangekomen, ik zal wel iets fout hebben gedaan maar het kwam uit een warm hart.
Veel plezier daar en werkse..!
Groetjes wen -
06 Februari 2006 - 13:33
Je Andere Mama:
Suus> eindelijk is het dan zover. You've got mail!!! LAFJOE!!! -
06 Februari 2006 - 15:29
Inge:
Ha meis,
Jammer dat mijn kaartje niet aangekomen is. Hier gaat alles verder z'n gangetje, ben weer bezig met mijn stage dus heb het weer lekker druk..
Fijn dat je het nog naar je zin hebt...
Ik mis je wel hoor,maak er nog een leuke tijd van!
kuss, Inge -
07 Februari 2006 - 13:55
Marleen:
heey suusje, overal he ups en downs, had ik soms ook in spanje.. maar goed, je zult hierop terug kijken als n fantastische tijd! doe ik ook, nu het regent en koud is in nl... veel plezier nog! dikke kus marleen in het saaie amstelveen....