heeey lieverds - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suzan engelen - WaarBenJij.nu heeey lieverds - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suzan engelen - WaarBenJij.nu

heeey lieverds

Blijf op de hoogte en volg suzan

16 Februari 2006 | Spanje, Madrid

halllllloooo allemaal,

Hoe is het daar in het nog steeds koude nederland :P, hier is het toch nog elke dag zo´n 17 graden alleen hebben we wel wat meer regen gehad de afgelopen weken. En ik heb voor het eerst hier onweer gehoord en bliksem gezien afgelopen weekend. Was wel echt heel gaaf om te zien want het zat boven de zee dus je zag het echt heel breed ook!!!!

Verder..... denk denk denk.... Ja zoals ik vorige week al kort vertelde is Julie naar huis :( mis haar wel een beetje moet ik zeggen!!! Maar als het goed is komt ze over een paar weken weer terug naar hier dus dan komt het weer helemaal goed met mij :) haha En sinds dat Julie weg is reageert Clevert echt al zijn woede op mij af dus ik heb nu wel veel problemen op het werk maar ik denk dat die wel snel over zullen gaan, tenminste dat hoop ik!!!! Verder gaat het op het werk wel, we hebben de afgelopen week echt super gezellige gasten in het hotel gehad, dat naakt het natuurlijk dan ook wel weer wat leuker allemaal. Ik was maandag nog met een van hun uit eten geweest en ik was snachts weer om half 5 thuis dus dan weet je wel hoe gezellig het is geweest, van het ene drankje wat we nog zouden gaan drinken kwamen we op een hoop meer drankjes uit ;)

Met mijn huisgenootjes gaat het ook nog steeds goed, ik zie er maar eentje regelmatig en met haar heb ik dan ook veel lol en gaan we ook veel naar andere vrienden van ons toe. En die andere twee hebben zo veel bezoek uit nederland dat ik ze eigenlijk nooit zie...

Met tomy en jana is ook alles ok, alleen hebben ze gister bij hun in huis ingebroken en wat dingen meegenomen dus dat is dan wel wat minder... Maar ze hebben allebei een leuke vakantie achter de rug en zijn ook weer opgeladen om de laatste maand van het werk vol te maken.

Ik mis jullie wel allemaal steeds erger maar ik denk maar zo... nog iets meer als 9 weken en dan ben ik weer thuis en dan gaan we flinke party maken met zijn allen!!!!

Heeft er iemand nog een leuke valentijn gehad en zijn er al plannen gemaakt voor de carnaval want dan wil ik daar wel van op de hoogte gebracht worden natuurlijk!!!!!
Wij hebben hier lekker in totaal 3 weken carnaval dus ik ga het er ook wel van nemen maak je maar geen zorgen!!!!

Ga er nu weer vandoor want ik heb nog met wat vrienden afgesproken dus.... Volgende week weer een nieuw bericht!!!!!

Dikke kus, luf joe, miss joe suus

• 17 Februari 2006 - 08:07

Ramona:

Hey Suus,

Als ik op dit moment hier naar buiten kijk zie ik alleen maar regen, regen en nog eens regen :( Geniet dus nog maaar even van het weer daar. Ik zal snel weer een mail naar je sturen.

Lafjoe. xxx Ramona

• 17 Februari 2006 - 10:02

Wendy:

Hey suusje,
    Hier is het echt bagger weer en hoop niet dat het zo blijft. Ik laat je wel weten hoe de 5 dagen carnaval hier verlopen, doe jij dat dan van de 3 weken daar,haha!
    Geniet nog ff daaro....en ik hoor het wel..
    Liefs Wendy

• 17 Februari 2006 - 12:06

Denise:

He Lief

Hier is het idd al 2 dagen vet hard aan het regenen :( Ben ook nog eens ziek nu (is een soort van epedimie :S) En het is idd bijna carnaval :D Heb al wilde plannen gaan namelijk met een groep als piraat :D haha dus ik laat het je horen hoe het hier was :D Ook spreek ik je hopelijk snel weer en als je terug bent gaan we zeker leuke dingen doen :D Kusjes (K)(L)