slogan: alles komt goed haha - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suzan engelen - WaarBenJij.nu slogan: alles komt goed haha - Reisverslag uit Madrid, Spanje van suzan engelen - WaarBenJij.nu

slogan: alles komt goed haha

Blijf op de hoogte en volg suzan

15 December 2005 | Spanje, Madrid

heeeey lieverds,

Hier weer even een snel berichtje van mij want ik heb nog maar tien minuten op dit ding.

Deze week was weer super!!! Vooral veel geoefend voor alle komende shows. Ik heb vrijdag in de broadway show meegedaan met mary poppins, phanton of the opera en sister act, toch netjes om dat allemaal in een dag te leren :D, zaterdagavond ben ik vrij geweest, zondagacond in de show meegedaan voor de miss verkiezing, maandagavond was ik ook vrij, dinsdagavond hadden we de crazy show maar daar hoefde ik nog maar een sketch in te doen dus dat was lekker rustig. Gister hadden we western show dus die heb ik helemaal meegedaan. Was best zwaar, gistermiddag heb ik heel die show moeten leren!!!! Vandaag lekker eventjes aan het strand gelegen en daarna ff een beetje door de stad gedrenteld. Het weer was vandaag alleen niet zo super maar ik heb wel al gehoord dat het bij jullie morgen gaat hagelen dus het is hier altijd beter!!!! haha

Ja, stappen.... Euhm, ik ben donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en gister op stap geweest en vanavond is er een groot personeelsfeest van alle drie de hotels dus dat zal ook wel weer heeeeeel gezellig worden :D:D.

Ben echt super blij om dat krantenartikel over de zino te lezen, kan er nu een beetje van uit gaan dat ik tenminste met koninginnendag nog kan feesten sochtends haha.

Begin jullie allemaal wel een beetje te missen hoor maar ik heb het zo druk met werken dat ik er gelukkig niet te veel over na kan denken!!!! Maar jullie hoeven je geen zorgen te maken, heb super huisgenootjes en super collegas dus het komt helemaal goed met mij haha

Laf joe all, dikke kus en knuffel van mij!!!!!!! kus kus kus

• 16 December 2005 - 11:16

Denise:

Ben blij als je weer terug bent :D Gelukkig heb ik je nog veel gezien voor je wegging en ik ga je bellen deze week oke?

Lap U (L)!

Kus van Cas :D

• 16 December 2005 - 19:03

Inge:

Hey meissie, wat goed dat je het zo naar je zin hebt. Het is mij, Inge van Vacansoleil. Je lieve ex-collega. Maak zoveel lol als je kan he, maar dat kan jij wel goed ja. Liefs Inge

• 17 December 2005 - 16:37

Janneke In Engeland:

Hey Suus!

Hoe is het met je? Bedankt voor je lieve berichtje! Leuk om je belevenissen uit Lanzarote te lezen, en goed dat je het naar je zin hebt!! Met neline gaat alles ook nog goed?

Hier in Engeland gaat 't goed, zit hier al weer zowat 1,5 maand! De tijd vliegt, en met kerst ben ik een paar daagjes in Nederland! Hey ik wens je een supergoede tijd toe daar! We mailen, take care !

Kus Janneke (van vacansoleil :-) )

• 17 December 2005 - 17:21

Ilona:

ben blij dat je het zo goed naar je zin heb en idd kijk alvast maar uit naar die ochtend na koninginnendag haha!!

kus

• 19 December 2005 - 04:28

Ramona:

Hey lieve Suus! Hoop dat alles goed met je gaat. Ik wilde even laten weten dat ik EINDELIJK de beloofde mail naar je heb toegestuurd (naar: suuske911@hotmail.com) met daarin de Gepen-verslagen van de afgelopen 2 weken. Een beetje laat maar goed, beter laat dan nooit hè.

Lief zijn!!! en ik spreek je snel. LAFJOE!!! xxx Moeders

• 20 December 2005 - 16:17

Manon:

Heej liefie!!
    Je hebt t goed naar je zin zo te lezen! Mooi zo! :D
    Echt leuk joh al die shows! Jammer dat ik niet een keer in actie kan zien! ;)

Me nieuwe husje is dit weekend al ingewijd door de gepen! Ben nog wel bezig met uitpakken en alles een plaatsje te geven maar als je terug bent is t wel helemaal af en kunnen we eindelijk weer s goed bij kletsen! :D

Veel plezier nog daar! Maar dat zal wel lukken!

LAFJOE!! Dikke X en een knuffel van mij!