nog 6 daagjes!!!!!
Blijf op de hoogte en volg suzan
20 April 2006 | Spanje, Madrid
nog 6 daagjes te gaan en ik ben weer in nederland :D:D
Nou om jullie je geen zorgen te laten maken, ik heb nog niet besloten of dat ik terug ga ja of nee dus voorlopig ben ik gewoon nog in nederland!!!
Ramoon...SUPER, uiteraard hou ik de 17e vrij!!!!!!! defqon is mijn feestje he ;)
Iloon, ik zal je nog wel een berichtje sturen als ik terug ben, volgende week zondag gewoon zino sowieso!!!
marleen... 013??? wat is er in 013 te doen dan.. ik denk namelijk dat ik de 29e in zino zit...
inge... uiteraard de 28e zino, ik hoor wel van je hoe laat en waar!!! en kijk ff of sjoerd ook mee gaat want daar hoor ik ook nix meer van nadat ie naar thailand is vertrokken ;)
verder gaat het met werken allemaal op het gemakje, ik hoef nog maar 2 daagjes en dan ben ik klaar!!!!! :)
ik ga verder nix meer vertellen hoor, dat komt allemaal volgende week wel weer!!!!
Hopelijk zie ik de meeste van jullie volgende week wel een keer ergens verschijnen, is het niet in de zino dan ergens thuis ofzow!!!!!
dikke kus luf joe suus
21 April 2006 - 08:53
Denise:
He lieverd, ik kom je meteen opzoeken hoor.. als je thuis bent bel effe ben bij cas dus kan ik je effe komen knuffelen :D Hihi
Hou van jouw (K)