nananananana
Blijf op de hoogte en volg suzan
02 Maart 2006 | Spanje, Madrid
bij jullie sneeuwt het :P en hier schijnt de zon en was het afgelopen week zo rond de 20 graden. Alleen maandag een beetje regen gehad!!!
Ik heb deze week echt een rustig weekje gehad!!! Clevert is op vakantie en op een of andere manier krijgen we het nu elke dag voor elkaar om op tijd klaar te zijn met werken en er is geen gezeik onderling ofzo, heerlijk!!!! :)
ben maandag ook nog even naar de carnavalsoptocht geweest in de hoofdstad. Was op zich wel leuk maar niet echt heel mooi, nederland heeft mooiere wagens!!!
Met tomy en jana gaat het al weer een stuk beter, ze hebben nog steeds wel last van hun maag maar gelukkig niet meer zo erg. we zijn gister nog met zijn allen op stap geweest dus :D
Verder heb ik over deze week eigenlijk niet zo veel te vertellen, heb gewoon elke avond show gehad, die zijn op zich allemaal wel goed gegaan, en na de show ben ik elke avond naar jamal thuis geweest om lekker tv te kijken. Eindelijk engelse tv want ze hebben een nieuwe schotel :D. Vrijdagavond alleen naar ptïsemme thuis geweest en daar een beetje goeie muziek (zino muziek) zitten luisteren, zitten kletsen en zitten drinken, was op zich ook wel goed te doen!!
Zaterdag en gister dan op stap geweest, was op zich wel weer gezellig zoals altijd. Beetje dansen, beetje feesten en een beetje drinken en dan is het zo weer laat he!!!
Verder heb ik eigenlijk weinig te melden... het was gewoon een rustig weekje!!!
Dus ga ik er weer vandoor want ik heb afgesproken om te gaan eten en ik moet daar over 5 minuten zijn, wat ik nooit haal!!!!
Volgende week weer nieuwe avonturen ;)
dikke kus, miss joe suus
05 Maart 2006 - 06:45
Marleen:
heey suusje, heb je mn kaartje ondertussen al gehad? dikke kus je klasgenootje